Resultaten 1 - 6 van 6 voor eetlepels olie in 0.130 sec.
Maille Mosselen
... dikke room en Maille Dijon Originale mosterd. Voor 4 personen - 1 kg mosselen - 2 eetlepels olie - 1 ui, gepeld en goed fijngesneden - 2 grote tenen knoflook, gepeld en goed fijngehakt - ... witte wijn - 1 eetlepel fijngehakte, gekrulde peterselie - Zout en vers gemalen zwarte peper - 3 eetlepels dubbele room - 1 eetlepel Maille Dijon Originale mosterd - Extra peterselie voor de decoratie - Knapperig ...
franceguide.com Lees verder |
De Jetset
... met Maille Vinaigrette. Voor 2 personen - 2 rode pepers - Maille Vinaigrette ProvenĂ ale - 2 eetlepels olie - Zout en vers vermaalde zwarte peper - 1 ciabatta (met zwarte olijven) - Handvol versnipperde babyspinazieblaadjes - ... en bedruip het met Maille Vinaigrette. Meng het licht door elkaar. Verhit ondertussen de olie een pan en bak de tonijn ongeveer 3 minuten per zijde zodat de binnenkant ...
franceguide.com Lees verder |
Franse-Riviera.nl - Recepten
... gedroogde oregano 2 eetlepels ricotta kaas 1 eetlepel geraspte parmezaanse kaas 1 opgeklopt eiwit Bereidingswijze Eten en Drinken Doe de bloem en het zout de keukenmachine. Voeg de olie, de helft van ... en verhit de olie tot 190?C. Bak de pasteitjes vijf minuten en laat ze goed uitlekken. Serveer ze warm op kamertemperatuur. Langoustines ? la Proven?ale Ingredienten Langoustines 2 eetlepels olijfolie ...
www.franse-riviera.nl Lees verder |
Eten buiten de deur
... 3 tomaten 100 gram garnalen een paar draadjes saffraan 1 2 liter witte wijn 6 eetlepels paneermeel 1 borrelglaasje cognac kruidenboeketje 1 flinke ui peper 1 flinke prei zout bouillonpoeder een ... vis kopen de Carrefour. Snij de ui en de prei stukjes en laat die de olie op een zacht vuur glazig worden. Schil intussen de tomaten (even verwarmen heet water en ...
ariege.nl Lees verder |
: Groene “Quasi-quenelle” en rocamadour in salade - Rhône-Alpes Tourisme
... rocamadours (kleine geitenkaasjes) 100 g gedroogde tomaten 200 g rucola 4 eetlepels gefruite olijfolie 1 eetlepel balsamicoazijn 1 theelepel paprika Quasi-quenelle ... met paprika. Laat de quenelles een koekenpan met zeer weinig olie 1 tot 2 minuten bruin worden aan een kant. Breng de rucola op smaak met de olie en de azijn en leg deze boven op de quenellesschijfjes. informatie ...
www.rhonealpes-toerisme.nl Lees verder |
: Groene “Quasi-quenelle” en rocamadour in salade - Rhône-Alpes Tourisme
... rocamadours (kleine geitenkaasjes) 100 g gedroogde tomaten 200 g rucola 4 eetlepels gefruite olijfolie 1 eetlepel balsamicoazijn 1 theelepel paprika Quasi-quenelle ... met paprika. Laat de quenelles een koekenpan met zeer weinig olie 1 tot 2 minuten bruin worden aan een kant. Breng de rucola op smaak met de olie en de azijn en leg deze boven op de quenellesschijfjes. informatie ...
www.rhonealpes-toerisme.nl Lees verder |