gedroogde vis

Gedroogde vis 

Tour Frankrijk Regio's Natuur Cultuur Recreatie Stranden Activiteiten



Tour Frankrijk > gedroogde vis

Resultaten 1 - 9 van 9 voor gedroogde vis in 0.191 sec.


  Franse-Riviera.nl - Streekvariëteiten

... gebied ook een groot aantal streekvariëteiten. In inwoners dol op gedroogde vissoorten. Vooral gedroogde kabeljauw vindt hier gretig aftrek. Nadat de gedroogde vis enkele dagen water heeft geweekt, wordt deze gekookt met ... Pasta en groenten Recepten Snelle snacks Soep en salade Uit eten Vin de Pays Vis Vissoep en Bouillabaise Vlees en gevogelte Wijn van Bandol Streekvari?teiten',ABOVE); Streekvari? ...
www.franse-riviera.nl Lees verder

  Zeevis In De Bergen

... gedroogde en gezouten vis niet hetzelfde morue verte labberdaan, licht gezouten en niet gedroogde kabeljauw; morue blanche gezouten en snel gedroogde vis; morue noir stokvis, langdurig gedroogde ...
ariege.nl Lees verder

  Franse-Riviera.nl - Recepten

... fijngesneden uien 2 eetlepels prei 1 theelepel spekjes 50 gram verse spinazie Een halve theelepel gedroogde oregano 2 eetlepels ricotta kaas 1 eetlepel geraspte parmezaanse kaas 1 opgeklopt eiwit Bereidingswijze Eten ... Pasta en groenten Snelle snacks Soep en salade Streekvari?teiten Uit eten Vin de Pays Vis Vissoep en Bouillabaise Vlees en gevogelte Wijn van Bandol Recepten',ABOVE); Recepten',ABOVE);
www.franse-riviera.nl Lees verder

  Eten buiten de deur

... de Provence op mijn bord als ik een 'oiseau sans tête' bestel? Wat voor soort vis een 'aiglefin'? Wat betekent de toevoeging ' à la diable'? Het boekje Uit eten Frankrijk , geschreven ... nodig een flinke courgette een stuk vijf grote (vlees)tomaten ketchup martini (of andere vermout) gedroogde Italiaanse Provençaalse kruiden peper geraspte kaas Snijd de courgette en de tomaten plakjes en schik ...
ariege.nl Lees verder

  Eten en Drinken, La Buisse-en-Provence

... zonnige Provençaalse keuken. komen dagelijks verse vruchten en groenten op tafel. Men grilleert de vis graag met kruiden, nadat men deze enige tijd olijfolie met citroensap heeft gemarineerd. ... toevoeging van tomaten, wilde paddestoelen, groene zwarte olijven, ansjovis en stukjes aan de zon gedroogde sinaasappelschil. Want zelfs de Provence kent men winters en slecht weer. Lijn De Provençaalse ...
users.telenet.be/buisse Lees verder

  frankrijk 2001

... wat een heerlijke (vr)eettentjes allemaal. Port Vendres heeft een leuke vissershaven waar je verse vis aan boord kunt kopen. Moet je wel snel zijn er zijn een hoop (voornamelijk Franse ... gewisseld met een stel Belgen die allerlei lekkernijtjes onderweg gekocht hadden. Olijven fijn gestampt en gedroogde tomaatjes diverse olien etc etc. De terugtocht naar beneden wordt eerst nog wel even heeel ...
travnat.nl Lees verder

  Gastronomie Provence restaurants

... oppervlakte van 21.000 ha vooral rosé wijnen voortbrengt. Gerechten De zee niet veraf en vis staat ook veelal op het hoofdgerecht. De bouillabaisse daar een voorbeeld van. Deze vissoep van ... zijn het vooral de Provençaalse kruiden die de smaak bepalen. De saucisson d'Arles een gedroogde en populaire worst dankzij die kruiden. Lamsvlees en stoofpotjes (Daube en Ratatouille) behoren ook tot ...
euroreizen.be Lees verder

  Tijdens uw verblijf

... zuurkool gekookt witte wijn, afgewerkt met plaatselijke ham spek), kouglof tulband (taart met gedroogde rozijnen). Droge Elzaswijnen. Aquitaine specialiteiten met eend (foie gras, confit eigen vet ... Overzeese gebieden accras de morue (gefrituurde kabeljouwstukjes), samoussa (driehoekige hapjes belegd met vlees, vis kaas), cari (behoorlijk pittig gekruide vlees- visragoà t), rougail (ragoà van worst ...
franceguide.com Lees verder

  Wonen en leven in Frankrijk

... (crudité) vers fruit, alsook gekookte groente. De overige repas van de week kunnen bestaan uit gedroogde groente (linzen), graanproducten (o.a. rijst) pasta aardappelen. maaltijden moeten ook kaas bevatten met ten ... 6 gevallen melkproducten zijn. Wat betreft de eiwitten moet de hoofdmaaltijd afgewisseld worden met vlees, vis ei. Het eten van vet vlees moet beperkt blijven tot twee keer per maand. ...
infofrankrijk.com Lees verder