gegrilde vlees

Gegrilde vlees 

Tour Frankrijk Regio's Natuur Cultuur Recreatie Stranden Activiteiten



Tour Frankrijk > gegrilde vlees

Resultaten 1 - 7 van 7 voor gegrilde vlees in 0.161 sec.


  Franse-Riviera.nl - Vlees en gevogelte

Vlees en gevogelte Vlees en gevogelte Eten en Drinken inwoners verzot op rundvlees maar ook gevogelte vindt zijn weg naar de borden. Populair zijn de gegrilde vleessoorten zoals entrecôte, biefstuk en côte de ... lamvlees. Dit heerlijke blanke vlees staat vaak op de kaart als gigot d'agneau côtes d'agneau grillées aux herbes op de kaart. U krijgt dan lamsbout gegrilde lamskoteletjes met kruiden. Eten ...
www.franse-riviera.nl Lees verder

  Franse-Riviera.nl - Haute Cuisine

... Le Grill heeft een Michelin Ster en is, zoals de naam al doet vermoeden, gespecialiseerd gegrilde vlees- en visgerechten. Adres Adres Hôtel de Paris Place du Casino Tel Fax E-mail ... La Salle Empire Ook dit restaurant heeft een Michelin Ster toegewezen gekregen. Het restaurant gespecialiseerd gegrilde vlees en visgerechten. Adres Adres Hôtel de Paris Place du Casino Tel Fax Internet Internet La ...
www.franse-riviera.nl Lees verder

  Reisverslagen

... (antitankhindernissen). Om hotel. Daar bellen naar het thuisfront. Als avondeten er als voorgerecht een gegrilde Camenbertkaas, gestoofd wild met rode kool en kroketten, als nagerecht een eigen gemaakte ijscreme ... gebruikt wordt. We x gegrilde kip + 1 x gegrilde Faux Fillé van Charolaiskoeien, 25 cl wijn, 1 fles Badoit en 2 koffies voor 176 FF. Het beroemde vlees van de Charolaiskoeien smaakt ...
seniorennet.be Lees verder

  Reisverslagen

... (antitankhindernissen). Om hotel. Daar bellen naar het thuisfront. Als avondeten er als voorgerecht een gegrilde Camenbertkaas, gestoofd wild met rode kool en kroketten, als nagerecht een eigen gemaakte ijscreme ... gebruikt wordt. We x gegrilde kip + 1 x gegrilde Faux Fillé van Charolaiskoeien, 25 cl wijn, 1 fles Badoit en 2 koffies voor 176 FF. Het beroemde vlees van de Charolaiskoeien smaakt ...
seniorennet.be Lees verder

  Charcuterie HUC,traditionele slagerij Cevennes, pelardon

... zuiden van de Lozère, aan de rivier de Gardon. Sinds drie generaties worden hier vlees verwerkt volgens traditionele recepten en methoden. Wij bereiden vleeswaren van varkens grootgebracht ter ... en per post Saucisses fraîches verse worstjes met zonder verse (tuin)kruiden Grillades gegrilde producten en vlees voor de barbecue truites vers gevangen forellen pélardons geitenkaasjes Fricandeaux à la ...
www.causses-cevennes.com Lees verder

  reisverslag zomerreis 2008

... bezoek, wij stukje vlees op de gasbarbecue te gooien brengen centrum. We wisselen deze keer alvast contactgegevens uit. Voor de barbecue gaan op zoek naar een rustiger plekje. De gegrilde schapenkoteletjes, de ...
freewebs.com Lees verder

  : Tajine van kip met kaneel en gekarameliseerde peren volgens la badiane - Rhône-Alpes...

... 1 theelepel gemberpoeder 3 mooie peren (stevig, soort abate) 1 theelepel vloeibare honing 2 eetlepel gegrilde sesamzaadjes. Â laat enkele draadjes saffraan minimaal 10 minuten weken 10 cl lauwwarm kraanwater ( ... Algarijnse waarbij meer gebraad wordt. Zo kunnen de natuurlijke suikers van de producten karameliseren, het vlees minder vet en komen de kruiden goed tot hun recht. Â Bereiding Ik snijd ...
www.rhonealpes-toerisme.nl Lees verder
 



De resultaten zijn gefiltered.
Bekijk de volledige resultaten voor gegrilde vlees