Resultaten 1 - 10 van 21 voor ham kaas in 0.244 sec.
Franse-Riviera.nl - Snelle snacks
... bij de bakker kunt u hartige sandwiches stokbrood eten, meestal royaal belegd met paté, ham kaas. Voor de croque-monsieur, te vergelijken met onze tosti, gebruikt men dun gesneden boterhammen ( ... en drinken... Aperitieven en wijnen Culinaire woordenlijst De Proven?aalse keuken Diner Dranken Druivensoorten Kaas en desserts Ontbijt Pasta en groenten Recepten Soep en salade Streekvari?teiten Uit eten ...
www.franse-riviera.nl Lees verder |
Refuge des Ecrins - Bourg d'Arud
... Christophe) en dan nemen maal een warme maaltijd salade met wortelen en olijven, aardappel met ham en kaas, en een pudding met zelfgemaakte hagelslag als dessert. avondwandeling drink (op een trouwfeest) kruipen ...
users.skynet.be/mark.plessers Lees verder |
Deel 1 Zuidelijke Alpen reisverslag, Luddo Oh. TravelSource.nl
... . De entrecôts worden netvoor onze neus weggekaapt door het personeel, maar de gebakken aardappelenmet kaas, uien en ham smaken desondanks toch nog goed. maandag 14 augustus Super-Sauze 23 kilometer, fraai, de ... schuilen een cręperie,waar ik (tot ergernis van de J en M) van een overheerlijke kaas pannekoekgeniet. Door de regen wordt het vandaag dus een verplicht rustdagje watop lekker is. Alleen ...
travelsource.nl Lees verder |
"Vivarais - ArdČChe"
... de vorige avond ploften en kreunden terwijl wij familie tegoed deden aan een spinaziesoufflé met ham en kaas, gevolgd door een biefstuk met aardappelschotel en champignons. Ja, die Fransen kunnen er wat ... restaurant te bekennen is, moeten wij vanavond naar bed op een rantsoen van oud stokbrood, kaas en wijn. Madame Mathon, de immense gastvrouw van de gîte bij La Coutelle, nog niet ...
wandelpaden.com Lees verder |
Paul van Rooijen te paard door Frankrijk
... andere koek dan het franse stokbroodje met jam. Een tafel vol met kaas, diverse soorten eigen gemaakte patĂ , eigen gerookte ham, een fors brood en een grote fles wijn uit eigen wijngaard ... met gezin, wat hier trouwens heel gebruikelijk is. Qua voeding men bijna geheel selfsupporting. PatĂ kaas wijn etc. en allerlei groenten worden gewekt, gerookt gebotteld. Wat teveel wordt verkocht. Dit ...
blogspot.com Lees verder |
Fietstochten van Doetinchem naar Parijs, Berlijn en Ierland door Jos Welling
... water gehaald. In het park onder de bomen uitgebreid zitten lunchen. Ik had salade met ham, stokbrood, camembert en paté. IJsthee dronk ik er bij. Met een volle maag verder. Tijdens ... zaten te lunchen bij Thaise Chinese restaurants. Onderweg steeds bij kleine supermarktjes brood, worst en kaas gekocht. Uiteindelijk het park van de begraafplaats Pere Lachaise neergestreken om te lunchen. Naar Place ...
home.wanadoo.nl/joswelling Lees verder |
Franse-Riviera.nl - Soep en salade
... (pasta van knoflook en verse basilicum; rond Nice doet men daar ook Parmezaanse kaas door). smaak ook geraspte kaas over heen strooien. Op een zwoele zomeravond kan pistou als maaltijdsoep dienen, ... echter uit den boze. Er zijn talloze gemengde salades verkrijgbaar, vaak met vis erdoor, ham en kaas. Salade antiboise meestal een combinatie van gekookte stukjes vis en ansjovis met groene paprika, biet ...
www.franse-riviera.nl Lees verder |
Franse keuken -:- Het hurktoilet, Vakantiegids voor Frankrijk -:- Franse keuken
... andere. Nederlandstalig recept bouillabaisse Recept bouillabaisse Raclette Raclette een variant ons kaasfondue. De kaas, meestal een smeltkaas uit de streek zoals de Reblochon en de Tomme de Savoie ... en heten dan galettes. Nog niet genoeg vertrouwde gerechten? Onze licht geroosterde sandwich ham-kaas, de tostie, vertrouwd fenomeen. Vraag croque-monsieur. Een croque-madame kluiten gewassen tostie ...
hurktoilet.nl Lees verder |
Bretagne, een favoriete bestemming voor vele Nederlanders
... . De â galettesâ zijn gemaakt van boekweitmeel en lenen zich uitstekend voor een hartige garnering (ham, kaas, champignonsâ ) De â crĂ pesâ zijn gemaakt op basis van tarwemeel en worden meestal met ...
franceguide.com Lees verder |
Specialiteiten uit Bretagne
... . De â galettesâ zijn gemaakt van boekweitmeel en lenen zich uitstekend voor een hartige garnering (ham, kaas, champignonsâ ). De â crĂ pesâ zijn gemaakt op basis van tarwemeel en worden meestal met ...
franceguide.com Lees verder |