Resultaten 11 - 20 van 21 voor ham kaas in 0.295 sec.
Gastronomie en Wijn - Savoie en Dauphiné toerisme frankrijk Rhône-Alpes Regio
... riddervis. vleeswaren en worst staan hier ook hoog het vaandel met de beroemde gedroogde ham van de savoie. de grote producenten hiervan zijn thones, megeve, les gets, taninges en ... specialiteit de gratin dauphinois gegratineerde aardappelen met room . de italianen hebben de ravioli met kaas en kruiden geintroduceerd. de pasta wordt gekookte kippenbouillon de bekende ravioli van royans . het ...
www.rhonealpes-toerisme.com Lees verder |
Streekgerechten
... ruilen voor een milde Saint Florentin kaas. Na het tafelen beseft U dat uw liefde voor Bourgondië ook door de maag kan. Streekgerechten Voorgerechten Allerlei soorten ham (jambon)-met peterselie -met wijn ... aux sarments (op wijnranken gegrild vlees) Râble de lièvre (hazenrug) Civet de lièvre (hazeragout met kaas) Zonder uitzondering zijn de hoge rode Bourgognes deze gerechten.
home.zonnet.nl/fvhelvoirt Lees verder |
HOLIDAY NEWS 2003: Reisverslagen. Verblijf van en naar Umbrie: MAGIONE in Italie. En Normandie:...
... keuken. Ruth had eend genomen en ik Veaux met Het kaas plateau, als nagerecht, bestond uit Blue de Bresse (links), Neufchatel; Pont ... opgegeten) en Livarot.(onder). Daar Ruth een grote kaasliefhebster is, de kaas al grotendeels op voordat ik een foto kon nemen. De huiswijn ... ! 13 sept 2003 Ruth miste bij het ontbijt de kaas en ik de rauwe ham. Maar daar en tegen er een soort opgehangen yogurt ...
members.multimania.nl/joceline Lees verder |
Corsica reisverslag
... ons .. Chez Anna, een traiteur met Corsicaanse specialiteiten. Volgeladen met involtini's (ham gevuld met zachte geitenkaas), gegratineerde aubergines, olijven, ingesloten troost onze authentieke Corsicaanse ... mijn salade Cantina nogal ruim bemeten, (sla, tomaten, komkommer en plaatselijke charcuterie en kaas). Herman neemt de charcuterieschotel met augurken en olijven. Als hoofdgerecht opteert hij ...
users.telenet.be/reispret Lees verder |
reisverslag zomerreis 2008
... zeven oesters (de dozijnen bestaan dertien?). Alles wordt mooi op de ovenschotel geschikt, met geraspte kaas bedolven en verdwijnt de oven. Tussen voor- en hoofdgerecht conditie te denken met een ... naar een rustiger plekje. De gegrilde schapenkoteletjes, de schellen spek en de dikke plakken gekookte ham smaken heerlijk! Wanneer alles opnieuw proper afgewassen en ingeladen gaan ons parkeren aan de ...
freewebs.com Lees verder |
Ariège traditioneel culinair
... gepekeld was. Ook vis en slakken behoorden wel tot het menu. Melk en vooral kaas waren producten die de Ariège altijd voldoende verkrijgbaar waren. Daarom leidden tijden van ... uien, knoflook en aardappelen meer bekend als Provençaals gerecht Aligot aardappelpuree met kaas Estouffat Ariége stoofpot met rundvlees, ham, groenten, knoflook en witte bonen. estouffat - regionale benaming voor étuvée, ...
ariege.nl Lees verder |
De recepten
... lang gesudderd heeft, een groentestoofpot met gerookt vlees, voorbout en ham, Morteau en Montbéliard worst, ham uit Luxeuil en gerookte ham uit de Haut-Doubs, zonder de gerookte rillettes uit de ... deze traditionele keuken. Ook de kazen uit de Comté hebben succes entrecote met blauwe kaas uit Gex, kalfsoesters uit Pontarlier, gratineerde ovenschotels met Comté, kaastaarten. Ook de wijnen worden ...
www.franche-comte.org Lees verder |
Gastronomie en Regio
... worst proeven, lekker met aardappelen en cancoilotte kaas, de kaasfondue met Comté, Croûte aux Morilles (morillesaus met soldaatjes) de beroemde ham uit Luxeuil... Op het kaasplateau vindt u ... hongerig maakt... Meer informatie... Smakelijke Ideetjes Wijn uitzoeken bij gerechten, zoet en hartig, kaas met een uitgesproken smaak en zoet geurende lekkernijen... Meer informatie... HEERLIJKE MOMENTEN ...
www.franche-comte.org Lees verder |
Wonen en leven in Frankrijk
... van deze jambon-beurre gegeten. Ze parisiens genoemd, lunch gegeten stukjes baguette met ham en boter. Bijna driekwart van deze lunchbroodjes zijn jambon-beurre. De sandwich gebruikt ... . Voorgerechten (patés, terrines, soepen), vleesgerechten (wild vaak), tussengerechten soms, salades, andere groenten, veel kaas, zoete desserts en digestifs. Alles rijk besproeid met de betere wijn (tafelwijn week) ...
infofrankrijk.com Lees verder |
gastenkamer kamers chambre d'hotes Dordogne perigord marnac: In het hart van de Périgord Noir is...
... het terras voor een overvloedig ontbijt. U kunt het mooie ochtendlicht genieten van allerlei soorten kaas, ham, eieren en het bijzonder ons verse brood en onze zelfgemaakte jam. gastenkamer kamers chambre d ...
www.best-of-perigord.tm.fr Lees verder |