peper zout nootmuskaat

Peper zout nootmuskaat 

Tour Frankrijk Regio's Natuur Cultuur Recreatie Stranden Activiteiten



Tour Frankrijk > peper zout nootmuskaat

Resultaten 1 - 5 van 5 voor peper zout nootmuskaat in 0.084 sec.


  Zeevis In De Bergen

... sommige wel 48 uur, water geweekt worden, waarna de vis zacht wordt en nauwelijks meer zout smaakt. Dat water moet regelmatig worden ververst. Er zijn veel vreemde manieren bedacht doen. De ... kabeljauw; - ruim 3 dl. olijfolie; - 2,5 dl. melk; - 1 teen gehakte knoflook; - mespunt nootmuskaat; - mespunt witte peper; - knijp er wat citroensap bij uit. De vis moet enkele dagen koud, regelmatig ververst ...
ariege.nl Lees verder

  Eten buiten de deur

... 2 liter witte wijn 6 eetlepels paneermeel 1 borrelglaasje cognac kruidenboeketje 1 flinke ui peper 1 flinke prei zout bouillonpoeder een paar tenen knoflook olijfolie Voor de vis kun je het ... 1 ei 200ml. melk (of room) peper en nootmuskaat geraspte kaas ev. ui, prei courgette. De aardappelen plakjes snijden (een keukenmachine wel handig), een ovenschotel uitleggen, peper en noot erover, het ei en ...
ariege.nl Lees verder

  De recepten

... Cannelloni om te vullen 400 g snoekvlees, 4 hele eieren, 5 lepels dikke room, zout, peper, een snufje Cayennepeper, 1 spuitzak met een ronde spuitmond ... Schaapscurry 3 pond grote ... wijn (bij voorkeur een Côtes du Jura)1 uitgeperst teentje knoflook 1 eetlepel zetmeel nootmuskaat ... Page suivante Dernière WORKSHOP KOKEN EN KENNISMAKING MET JURAWIJNEN WORKSHOP KOKEN EN KENNISMAKING MET ...
www.franche-comte.org Lees verder

  Soufflé van snoekbaars « VAL DE SAÔNE »

... 8 personen PANADE (broodsoep) 250 cl melk 20 gr boter 70 gr meel 1 ei Peper, zout, nootmuskaat FARCE (vulling) 200 gr visvlees van de snoekbaars 2 eieren 1 eidooier 150 gr boter ... spinazie 8 rivierkreeftjes Verbrokkelde parmezaan Takjes kervel platte peterselie Bereiding Maak de panade (broodsoep) door peper, zout, nootmuskaat en een klontje boter aan de kook te brengen. Haal de pan van het vuur ...
franceguide.com Lees verder

  Recept uit Les Gets

... , 4 eieren, peper, zout, nootmuskaat. Aantal personen 4 Voorbereidingstijd 30min Bereidingstijd 10 min Rasp de aardappels. Laat de aardappelpulp uitlekken een zeef. Meng knoflook, de bloem, de eieren. Voeg zout en peper en nootmuskaat toe. Verhit ...
franceguide.com Lees verder