Resultaten 1 - 5 van 5 voor rode paprika in 0.107 sec.
Ariège traditioneel culinair
... . Uiteraard de beroemde Roquefort, uit deze streek, niet vergeten te noemen. De groene olijven en rode paprika vormen veel Catalaanse gerechten een belangrijk onderdeel. Een forse productie aan goed drinkbare wijnen uit ...
ariege.nl Lees verder |
'Poulet Basquaise'
... 6 tomaten 2 flinke uien 2 teentjes knoflook 2 rode paprika's 2 groene paprika's 1 bosje soepkruiden Eenden- ganzenvet Zout en ... snijd ze fijn. Snijd de 4 paprika's overlangs door, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika's reepjes. Verwarm een braadpan ... de fijngesneden uien en als deze laatste glazig zijn de reepjes paprika. Laat sudderen zonder de groente te bruinen. Voeg de stukken tomaat ...
franceguide.com Lees verder |
Wonen en leven in Frankrijk
... de slaplantjes van de markt (of zelf gezaaid natuurlijk), de zomerprei, wortelen, tomaten, paprika (poivron), aubergine, courgette, komkommers, augurken, meloenen vergeten de bonen, vele soorten verkrijgbaar. De IJsheiligen ... maand markt gekochte planten van de peper, de paprika en de aubergine worden geplant. Zaaien kolen gaat witte kool, rode kool, spruiten en boerenkool (chou frisé). Het zaad ...
infofrankrijk.com Lees verder |
Wonen en leven in Frankrijk
... artisjok artichaut asperge asperge augurk cornichon B basilicum basilic bieslook ciboulette bieten, rode betteraves bloedmeel sang séché bloemkool chou-fleur bodem le sol boerenkool chou ... noot noix notenboom noyer O onderstam porte-greffe onkruidbestrijdingsmiddel désherbant oregano origan P paprika poivron peer poire peper poivre, piment perenboom poirier perzik pêche perzikboom pêcher peterselie ...
infofrankrijk.com Lees verder |
Tijdens uw verblijf
... gà siers maag van de eend), piperade (omelet met tomaten en paprika), poulet basquaise (fricassee van kip met paprika, tomaat, uit en jambon de Bayonne), chipiron à l'encre, ... met zonder pruimen, ui, peterselie en spek). Bourgogne escargots, boeuf bourguignon (rundsvlees gestoofd rode wijn met worteltjes), fondue bourguignonne (kleine stukjes rundsvlees gebakken olie), gougà (kleine kaassoezen), ...
franceguide.com Lees verder |
|