Resultaten 1 - 9 van 9 voor tijm laurier in 0.144 sec.
Rundvlees à la Franck Salein
... olijfolie 15 cl kipbouillon 35 g boter Enkele kardemomzaadjes Tijm Laurier Zout uit Guà rande Peper uit de molen ... tijm, knoflook, en enkele druppels olijfolie. Laat 3 uur drogen de oven op 90  C. Leg de aubergines elk op een vel aluminiumfolie. Bestrooi met zout en peper, tijm, laurier ... rundvlees aan alle kanten bruin. Voeg zout, knoflook, tijm en laurier toe en zet 5 minuten een hete oven van ...
franceguide.com Lees verder |
Franse-Riviera.nl - Diner
... uit tot ruim gebruik van tomaat, ui, venkel, aubergine, champignon en vooral kruiden, zoals rozemarijn, tijm en dille. Ze worden op uiteenlopende wijze gerechten en sauzen verwerkt. Prijkt herbes menukaart, dan ... en schapen te eten krijgen. De camargue krijgt zijn specifieke smaak door de toevoeging van tijm en laurier. De kleine balletjes van de poivre d'ane worden door een mengsel van Provençaalse ...
www.franse-riviera.nl Lees verder |
: Artisjokken à la Barigoule - Rhône-Alpes Tourisme
... 150 g spekblokjes 4 teentjes knoflook olijfolie  liter droge witte wijn zout, peper, tijm en laurier Artichaud Bereiding De artisjokken  Verwijder de buitenste bladeren van de artisjokken. Snijd ze doormidden ...
www.rhonealpes-toerisme.nl Lees verder |
: Artisjokken à la Barigoule - Rhône-Alpes Tourisme
... 150 g spekblokjes 4 teentjes knoflook olijfolie  liter droge witte wijn zout, peper, tijm en laurier Artichaud Bereiding De artisjokken  Verwijder de buitenste bladeren van de artisjokken. Snijd ze doormidden ...
www.rhonealpes-toerisme.nl Lees verder |
Wonen en leven in Frankrijk
... kamperfoeli) en andere hagen en de uitgebloeide vaste planten en kruiden alsabutilon, brem, pioen en tijm. Midden de zomer mag de lavendel, als de bloei over zijn hoogtepunt is, een ... kamperfoelie, de struiklavatera, de verbena ijzerhard (verveine), de viburnum, de kardinaalsmuts, de camelia, de oleander (laurier rose op z'n Frans), de clematis en de hortensia kunnen via stekken worden vermeerderd ...
infofrankrijk.com Lees verder |
Wonen en leven in Frankrijk
... pomme kruiden plantes aromatiques kruiwagen brouette kruisbes groseille à maquereau kunstmest engrais L laurier (het kruid) laurier sauce lavendel lavande loodglans cloque (du pêcher) luis puceron M meeldauw mildiou ... de Bruxelles T tuinboon fève tuinkers cresson tuinkruiden fines herbes, aromatiques turf tourbe tijm thym, serpolet U ui oignon uitloper (bij aardbeien) stolon, coulant V valse meeldauw ...
infofrankrijk.com Lees verder |
Keukenrecept: baeckeoffe - Toerisme Alsace
... - 2 teentjes knoflook 1,5 kg aardappels 2 preien (wit) liter Riesling Sylvaner 1 bosje tijm, laurier en peterselie gemalen kruidnagel zout en peper - bloem Bereiding Maak een marinade door de wijn ...
www.tourisme-alsace.com Lees verder |
Caneton à la rouennaise
... boter â 4 specerijen, tijm, laurier, zout, gemalen peper â mosterd â paneermeel. Bereiding â Voor de fond Bordelais Doe 7 dl rode Beaune, 200 gram gehakte sjalotjes, tijm, laurier en 5 dl kalfsfond ...
franceguide.com Lees verder |
Banon - Wikipedia
... raffia. De Banon kan nog op diverse manieren behandeld worden, bijvoorbeeld met kruidnagel, met tijm, met rozemarijn, met laurier, met peper. De rijping van de kaas vindt plaats de open lucht, de ...
nl.wikipedia.org Lees verder |
|