Resultaten 1 - 4 van 4 voor vet ingemaakt in 0.119 sec.
EPERNAY MET CHAMPAGNE HUIZEN, ORANGERIE, NOTRE-DAME, SYNAGOGE en Tuin van de «Société...
... (Op 3 km ten westen van Dormans). Productie en verkoop van ganzenlever, confits (in eigen vet ingemaakt vlees). Fokken en vetmesten van eend. Iedere dag behalve op zondag en feestdagen. Gedenkteken van ...
stedentipsvoortrips.nl Lees verder |
Aan tafel in een van de grote steden.
... en alles wat daarvan afgeleid is, zoals foie gras (gebakken, halfbakken en gebraden), eigen vet ingemaakt eendenvlees, gevulde hals en eendenfilet. De keus enorm en de recepten zijn niet moeilijk ... rillons proberen, kleine dobbelsteentjes van met spek doorregen varkensborst, gebakken en hun eigen kookvet ingemaakt. U zult smullen van de quiche tourangelle, een hartige taart waarin al deze gerechten ...
franceguide.com Lees verder |
Tijdens uw verblijf
... tulband (taart met gedroogde rozijnen). Droge Elzaswijnen. Aquitaine specialiteiten met eend (foie gras, confit eigen vet ingemaakt eendenvlees, magret eendenfilet, gà siers maag van de eend), piperade (omelet met tomaten en paprika ...
franceguide.com Lees verder |
Ariège traditioneel culinair
... wordt. mounjetado- een bonenschotel, die heel smaakvol kan zijn (casoulet). confit- zout en vet (meestal eigen vet) geconserveerd vlees. In deze streek wordt daarvoor vooral vlees van gans, eend en ... de canard - hardgebakken spekjes van de eend Garbure gevulde koolsoep dikke gebonden soep van ingemaakt vlees en groente een stoofpot, waarin diverse onderdelen grote stukken, dus niet gehakt gebonden, ...
ariege.nl Lees verder |