witte saus

Witte saus 

Tour Frankrijk Regio's Natuur Cultuur Recreatie Stranden Activiteiten



Tour Frankrijk > witte saus

Resultaten 1 - 10 van 12 voor witte saus in 0.206 sec.


  Zalmragout met grove mosterd uit Orléans

... De saus Bak de fijngesneden wortel, ui en prei een koekenpan met een beetje olijfolie. Voeg graten en vel toe en een glas witte wijn. Voeg water, het kruidenbuiltje en wat zout toe en laat het geheel 20 minuten zacht inkoken. Maak een witte saus ... witte saus. Zet de pan saus weer op het vuur en breng het aan de kook. Laat het 5 minuten zachtjes koken en voeg dan de room toe. Laat de saus ...
franceguide.com Lees verder

  Franse-Riviera.nl - Diner

... u diverse soorten en maten tegen andouille(tte) (varkensvlees), boudin (bloedworst), boudin blanc (witte braadworst), saucisse (gewone braadworst) saucisson (gekruide worst). Ragoûts kaart met het voorvoegsel blanquette ... besprenkeld met citroensap en overgoten met hete boter. Gebakken zeeduivel een saus van tomaten met witte wijn noemt men lotte à la Provençale. Het eenpansgerecht marmite de ...
www.franse-riviera.nl Lees verder

  Franse-Riviera.nl - Culinaire woordenlijst

... . Algemeen - braise gloeiende houtskool - cocotte stoofpot - concassé stukje gehakt - coulis dunne saus van gepureerde groenten vruchten - crème brûlée gegratineerde crème caramel - croustade warme bladerdeegpastei ... - chou frisé savooiekool - fève tuinboon - girolle cantharel - haricot vert sperzieboon - haricot blanc witte boon - petit pois erwt Meer eten en drinken... Aperitieven en wijnen ...
www.franse-riviera.nl Lees verder

  Arles Beroemd Door Van Gogh En Bekend Als Vertrekpunt Naar De Camargue

... . Ze hoeden hun stieren- en paardenkuddes, de manades, vanaf het paard. De beroemde kleine witte paarden (met een schofthoogte tot 145 cm) werden vroeger vooral voor de landbouw gebruikt. ... , bijvoorbeeld de gardiene. Voor deze ragout wordt het stierenvlees lang rode wijn gesudderd, de saus bepaalt uiteindelijk de kwaliteit van deze specialiteit. Een course camarguaise niet altijd een openbare ...
stedentipsvoortrips.nl Lees verder

  Streekgerechten

... la Bourguignonne (slakken) Bij deze voorgerechten past een witte Chablis een lichtere rode wijn. Vis en gevogelte Suprême de brochet (snoek een fluwelige saus) Meurette de Poison (vis rode wijnsaus) Truite Mâconnaise ... wijn) Bij de gerechten rode wijn drinkt men een rode Bourgogne, bij kip vis een witte wijn. Vlees en wild Boeuf Bourguignon (rundvlees met uien en rode wijn) Côte grillée aux ...
home.zonnet.nl/fvhelvoirt Lees verder

  09 04 11 Meuse

... Na een tijdje zit je midden een prachtig schuifelconcert. De bubbels smaken heerlijk. De meegebrachte saus wordt opgewarmd en de spaghetti gekookt. boeken Vogels van Europa en Dieren zie gezelschap ... de Citadelle souterraine. Parking aan de citadelle de Verdun Maandag 13 april Verdun. kiezen kijkje witte standbeelden bij de stadsingang. citadel zelf te beleven valt. rondleiding met gids te zijn ( ...
freewebs.com Lees verder

  Aan tafel in een van de grote steden.

... stad heeft zijn eigen gastronomische specialiteiten, zoals bouillabaisse (vissoep) Marseille, cassoulet (ragout van witte bonen en vlees) Toulouse, tripes (pens) Caen en choucroute (zuurkool) Straatsburg. Na overdag ... boter uit Nantes. Probeer de poulet à la nantaise (kip), met een Muscadet-saus, witte uien, sjalotjes en paddestoelen eens. In Angers wordt de snoekbaars zuring gewikkeld opgediend ...
franceguide.com Lees verder

  WEEKEND-TRIP : Wellness op het Meer van Genève - Rhône-Alpes Tourisme

... , met een saus van port en honing uit de bergen met waterbaarsfilets uit het meer, Â eenvoudig opgediend met pommes frites en een knapperige groene salade, gecompleteerd met witte boerenkaas en een ...
www.rhonealpes-toerisme.nl Lees verder

  : Gastronomische bistro in de Beaujolais - Rhône-Alpes Tourisme

... van coq au vin, tournedos van zacht, smakelijk, origineel Charolais-rundvlees, opgediend met een romige saus die je het liefst van de lepel zou willen aflikken... Â Â Alle sauzen zijn ... de wijnkaart bijzonder met de beste crus uit de Beaujolais en een karaf een verbazingwekkende witte Beaujolais die als aperitief gedronken wordt, met een paar mooie plakken worst erbij. Â Een ...
www.rhonealpes-toerisme.nl Lees verder

  Wonen en leven in Frankrijk

... op de aanwezigheid van de coloradokever (doryphore). Sommigen vinden het erg romantisch, die leuke fladderende witte vlinders boven de moestuin. Het zijn echter boefjes, de koolwitjes (piérides de chou), die hun ... dan als volgt pluk boven de schutbladeren van de bloem. Dip het dikke onderstuk de saus en trek dat bloemvlees met tanden lippen los. De binnenste bloemblaadjes zijn niet interessant. Wat ...
infofrankrijk.com Lees verder



De resultaten zijn gefiltered.
Bekijk de volledige resultaten voor witte saus