Resultaten 1 - 10 van 20 voor witte worst in 0.258 sec.
Keukenrecepten: zuurkool - Toerisme Elzas
... - 6 worsten van Straatsburg (knacks) 400 g gerookt spek 1 klein hammetje 250 g witte worst 10 leverquenelles - 100 g ganzenvet, varkensreuzel olie 2 uien 1 teentje knoflook - 1 ... ondertussen de worsten van Straatsburg, het hammetje en de leverquenelles pocheren. Rooster bovendien de witte worst Presenteer de zuurkool met het garneersel op een dienblad Begeleidende wijn Riesling Sylvaner ...
www.tourisme-alsace.com Lees verder |
Voor ieder wat lekkers
... Witte worst van Rethel De Witte Worst (Boudin Blanc) van Rethel draagt, mits deze op traditionele, ambachtelijke wijze geproduceerd is, het fameuze Label Rouge en een IGP (beschermde geografische aanduiding). Deze worst ... Rethel viert jaarlijks op de laatste zondag van april zijn witte worst met proeverijen, activiteiten en witte worstengilden. Truffels uit de Haute-Marne De beroemde tuber uncinatum ...
franceguide.com Lees verder |
Tijdens uw verblijf
... op basis van gezouten boter) en cider. Centre honing van Gà tinais Champagne-Ardenne witte worst, andouillette (warm worstje van ingewandsvlees) de Troyes, Ardense Ham, croquignolles de Reims (kleine ... , Morteau-worst, kirsch et absint. Paris Ile-de-France Brie van Meaux en van Melun, Coulommierskaas. Languedoc-Roussillon Aligot (aardappelpuree en verse Tomme), cassoulet (ragoà van witte bonen ...
franceguide.com Lees verder |
Dagboek
... allerlei struiken dát rondom alle weilanden, waarop witte en bruine koeien graasden. Het heuvelachtig met lange beekdalen boerderij en heerlijk rustig. Neuvy St. Sepulcre slager + worst eten! Na het middageten Mouhers beleven ...
home.wanadoo.nl/janbrilleman Lees verder |
Fietstochten van Doetinchem naar Parijs, Berlijn en Ierland door Jos Welling
... je het Maasdal uit. In de verte zag ik grote witte wolken. Dit bleek van de koeltorens van de kerncentrale van ... gingen bij elkaar zitten en deelden wat hadden stokbrood, camembert, worst en Nederlandse kaas. De fles rosé eerst opgemaakt, omdat het ... bij Thaise Chinese restaurants. Onderweg steeds bij kleine supermarktjes brood, worst en kaas gekocht. Uiteindelijk het park van de begraafplaats Pere ...
home.wanadoo.nl/joswelling Lees verder |
Reisverslagen
... Norbertus) zijn eerste abdij en orde de Orde van Prèmontrè, ook Norbertijnen Witheren (wegens hun witte ongeverfde pij) genoemd. De Norbertijnerorde breidde zich razendsnel uit. Tientallen abdijen rezen uit de grond ... het zeer druk (badstad en middaguur). friet (volgens onze normen een normale hoeveelheid) met een worst betalen 25 FF een vrij dure aangelegenheid een belegd stuk stokbrood 15 FF en 10 ...
seniorennet.be Lees verder |
Reisverslagen
... Aken en even buiten Keulen baanrestaurant van Frechen. Daar eten we, Lea een worst varkenshammetje, beiden met gebakken aardappelen en een slaatje. Zoals gebruikelijk baanrestaurants zijn de ... ) ste Wereldoorlog. Hier lag 1915 de Duits-Franse frontlijn. Te opschriften op de witte kruisen werden geleden nog militairen ste Wereldoorlog begraven. loopgraven zouden er volgens waarschuwingsbordjes ...
seniorennet.be Lees verder |
Franse-Riviera.nl - Diner
... maten tegen andouille(tte) (varkensvlees), boudin (bloedworst), boudin blanc (witte braadworst), saucisse (gewone braadworst) saucisson (gekruide worst). Ragoûts kaart met het voorvoegsel blanquette de ... als boeuf ... grondin en congre (schorpioenvis, poon en zeepaling) en verder allerlei kruiden, olijfolie, witte wijn, cognac en stukjes wittebrood. Brandade nîmoise stokvis met melk, knoflook en ...
www.franse-riviera.nl Lees verder |
Gastronomie en Wijn - Ardèche en Drôme toerisme frankrijk Rhône-Alpes Regio
... en viooltjes, bewaartijd 2 tot 8 jaar en de witte variant geurt naar meidoornbloemen, bewaartijd 3 tot 4 jaar . vervolgen ... , traditiegetrouw een mousserende wijn. de worsten en vleeswaren de worst caillette de chabeuil van varkenslever en kruiden, de gratons ... aux gratons gekruid brood met spekjes , de pouytrolle warme worst met varkensvlees, snijbiet en spinazie varkensmaag gevuld met groenten ...
www.rhonealpes-toerisme.com Lees verder |
Gastronomie en Wijn - Savoie en Dauphiné toerisme frankrijk Rhône-Alpes Regio
... verder er de longeole, een worst uit de chablais die bereid met venkelzaad kummel, de diots, die witte wijn marc worden gekookt, de pormonaise, een gerookte worst met kool en de gerookte ... gegeten worden. voor liefhebbers van een apart worstje zijn er de geitenkaasworstjes en de gedroogde worst van geitenvlees. de savoie heeft vele kaassoorten abondance, beaufort, comte, reblochon, allen met het ...
www.rhonealpes-toerisme.com Lees verder |